top of page

Bruger din boligforening øverste etage?


Har du overvejet, om der ligger en guldgrube gemt under boligforeningens tegl? Er det tilfældet, kan I med fordel udnytte jeres tørreloft til at skabe økonomisk råderum fx til lægning af nyt tag, efterisolering og lign, der øger ejendommens værdi.

Frasælg jeres tørreloft til fordel for et nyt tag eller lignende

Frasælg jeres tørreloft til fordel for et nyt tag, energirigtige vinduer, efterisolering eller lignende. Med andre ord; sælg tørreloftet til en investor, der etablerer lejligheder og få på den måde værdiskabende forbedringer på ejendommen i bytte.

Mange fordele for foreningen, fx

+ En grønnere mere miljøvenlig ejendom, nyt tag = bedre isolering, ergo bedre varmeregnskab

+ Frasalg af tørreloft medfører, at foreningen stadig har økonomi til at få udført andre forbedringer på ejendommen, som f.eks. renovering af facade, udskiftning til energiruder el.lign.

+ Selvfinansiering - foreningens forbedringer kan finansieres gennem frasalget. På den måde undgås en stigning i ejendommens fællesudgifter som ved lån.

+ Den enkelte andelshaver/ejer påvirkes ikke økonomisk, da projektet - som udgangspunkt - altid vil være fuldt selvfinansieret via frasalget af tørreloftet.

+ Beboerantallet stiger qua de nye taglejligheder og flere vil være med til at betale fællesudgifterne.

+ Værdistigning af de enkelte ejerlejligheder som følge af ejendommens højnede standard.


Jeg er det oplagte valg

Loftrum.dk er det oplagte valg, hvis foreningen skal have finansieret forbedringer på ejendommen. Overvejer I at frasælge jeres tørreloft? Jeg tilbyder gratis og uforpligtende besigtigelse af jeres tørreloft, så book tid i dag.


Jeg varetager det praktiske og lover højt afkast

Loftrum.dk varetager alt det praktiske herunder myndighedsgodkendelse, indhentning af byggetilladelse m.m. med fokus skarp rettet mod et mål: At sikre at I - som forening - opnår højeste afkast af jeres tørreloft. Og at I får realiseret netop de forbedringer på jeres ejendom, som I drømmer om.

Loftrum.dk er blandt Danmarks mest erfarne indenfor vores felt, og jeg har hjulpet mange foreninger som din.


Vil du vide mere?

Så skriv eller ring til mig. Jeg tilbyder gratis besigtigelse og tilbud. Og jeg glæder mig til at høre om jeres drømme.

80 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page