Image by Cedrik Wesche

LOFTRUM

OM MIG

"Jeg elsker København! Byens historie, de gamle smukke bygninger, som holdes i live og blandes med nyt byggeri. Jeg bliver glad, når jeg ser de gamle arbejderkvarterer på broerne udvikle sig, så de passer til den måde, som moderne mennesker lever på."

OM MARTIN ELBKE
OVER 18 ÅRS ERFARING FRA EJENDOMSBRANCHEN

Bagved Loftrum står jeg, Martin Elbke, jeg har arbejdet i ejendomsbranchen i mere end 18 år. Jeg har vurderet og solgt flere former for ejendomme til både private og erhverv. 

 

Jeg mener at man som bestyrelse, skylder sin forening og sig selv, at få den bedste rådgivning man kan, når det gælder projekter på ens ejendom, til ofte millioner af kroner.

Tørreloft billede.png
MÆRK FORSKELLEN MED LOFTRUM
SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

Jeg tilbyder jeres forening professionel og kompetent rådgivning hele vejen rundt. Om det måtte være ønsker I har til facaderenovering, nye vinduer, altaner eller noget helt fjerde. Jeg sætter en stor ære i at netop I som forening er i centrum og bliver fulgt sikkert igennem jeres projekt fra start til slut.

architecture_blueprint_floor_plan_construction_design_house_architect_sketch-1172036.jpg
ANMELDELSER
HVAD SIGER VORES KLIENTER?

Hos Loftrum har vi hjulpet mange forskellige foreninger med at få udnyttet deres tørreloft til lejligheder. Herunder kan du læse mere om nogle udvalgte projekter.

"Jeg sad som formand i foreningen på Vesterbro, hvor vi benyttede os af Martin Elbke fra Loftrum.dk. Han tog foreningen i hånden fra start til slut og gjorde frasalget af tørreloftet overskueligt og gav fuld transparens af processen. Oplevelsen var professionel, kompetent og jordnær. Vi kunne simpelthen ikke have løst opgaven selv uden Martin. Kæmpe anbefaling til andre foreninger, som måtte stå med et lignende behov som os." - Andreas Gebhardt

ANDREAS GEBHARDT | KØBENHAVN V
IMG_3062.JPG

Hvorfor Vælge Mig?

JERES RÅDGIVER FRA START TIL SLUT

Jeg hjælper jer sikkert igennem jeres renoveringsprojekt lige fra kontakt til investor til gennemgang af den endelige kontrakt.

​Alt sammen med fokus på én ting: At I får mest ud af jeres frasalg og får gennemført netop de forbedringer på jeres ejendom, som I ønsker.

​Jeg gør projektet overskueligt og sørger for, at salgsprocessen og god dialog følges ad.

 

Som jeres rådgiver hjælper jeg jer med at indhente og gennemgå købstilbud fra investorer. Herefter er jeg på jeres side i forhandling med investor, så I får mest ud af salget
 

architecture_blueprint_floor_plan_construction_design_house_architect_sketch-1172036.jpg

BEKYMRINGSFRI PROCESS SOM FORBEDERER JERES EJENDOM

Gioi_thieu_ktktruc.jpg
VI TILBYDER
Image by Maria Orlova
PORTEFØLJE
Image by Josh Olalde
ERFARINGER