top of page
Image by Cedrik Wesche

LOFTRUM

OM MIG

"Jeg elsker København! Byens historie, de gamle smukke bygninger, som holdes i live og blandes med nyt byggeri. Jeg bliver glad, når jeg ser de gamle arbejderkvarterer på broerne udvikle sig, så de passer til den måde, som moderne mennesker lever på."

OM MARTIN ELBKE
OVER 18 ÅRS ERFARING FRA EJENDOMSBRANCHEN

Bagved Loftrum står jeg, Martin Elbke, jeg har arbejdet i ejendomsbranchen i mere end 18 år. Jeg har vurderet og solgt flere former for ejendomme til både private og erhverv. 

 

Jeg mener at man som bestyrelse, skylder sin forening og sig selv, at få den bedste rådgivning man kan, når det gælder projekter på ens ejendom, til ofte millioner af kroner.

Tørreloft billede.png
MÆRK FORSKELLEN MED LOFTRUM
SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

Jeg tilbyder jeres forening professionel og kompetent rådgivning hele vejen rundt. Om det måtte være ønsker I har til facaderenovering, nye vinduer, altaner eller noget helt fjerde. Jeg sætter en stor ære i at netop I som forening er i centrum og bliver fulgt sikkert igennem jeres projekt fra start til slut.

architecture_blueprint_floor_plan_construction_design_house_architect_sketch-1172036.jpg
ANMELDELSER
HVAD SIGER VORES KUNDER?

Hos Loftrum har vi hjulpet mange forskellige foreninger med at få udnyttet deres tørreloft til lejligheder. Herunder kan du læse mere om nogle udvalgte projekter.

"Jeg sad som formand i foreningen på Vesterbro, hvor vi benyttede os af Martin Elbke fra Loftrum.dk. Han tog foreningen i hånden fra start til slut og gjorde frasalget af tørreloftet overskueligt og gav fuld transparens af processen. Oplevelsen var professionel, kompetent og jordnær. Vi kunne simpelthen ikke have løst opgaven selv uden Martin. Kæmpe anbefaling til andre foreninger, som måtte stå med et lignende behov som os." - Andreas Gebhardt

ANDREAS GEBHARDT | KØBENHAVN V
IMG_3062.JPG

Hvorfor Vælge Mig?

JERES RÅDGIVER FRA START TIL SLUT

Jeg hjælper jer sikkert igennem jeres renoveringsprojekt lige fra myndighedsgodkendelse og byggetilladelse til kontakt til mulige købere af tørreloftet..
 

Jeg ser ofte foreninger, der indleder forhandling direkte med en enkelt tagentreprenør, som tilbyder at købe tagetagen, men jeg fraråder stærkt at man gør dette, da min erfaring viser at det ofte fører til dårlige vilkår for foreningen og at man snyder sig selv for et ofte betydeligt beløb.

Derfor er jeg her, og jeg hjælper jer som forening, alt sammen med fokus på én ting:
At I får mest ud af jeres frasalg og får gennemført netop de forbedringer på jeres ejendom, som I ønsker.

architecture_blueprint_floor_plan_construction_design_house_architect_sketch-1172036.jpg

BEKYMRINGSFRI PROCESS SOM FORBEDRER JERES EJENDOM

Gioi_thieu_ktktruc.jpg
JEG TILBYDER
Image by Maria Orlova
PORTEFØLJE
Image by Josh Olalde
ERFARINGER
bottom of page